Απεργια Πεμπτη : 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/10 - ΑΘΗΝΑ 2017 - Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Απεργια Πεμπτη : 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/10 - ΑΘΗΝΑ 2017 - Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Ολεσ και ολοι στην απεργια. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ.

Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας.

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Απεργία στους Δήμους την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ...
ΠΟΕ - ΟΤΑ: Απεργία στους Δήμους την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ... from www.newsit.gr
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.

Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021).

Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία.

Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου.

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ...
24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ... from www.tastv.gr
Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις.

Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ:

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας.

Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου.

Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος (Μέλος της Π.Ο.Ε.-Ο ...
Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος (Μέλος της Π.Ο.Ε.-Ο ... from 3.bp.blogspot.com
Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Ολεσ και ολοι στην απεργια. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020:

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ). Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook